Failure Session – Fail fast and succeed with Design Thinking

Inspirationsföreläsning där du lär dig grunderna i Design Thinking som metodik och vikten av att misslyckas snabbt och billigt. Bakgrund Vad har Ahlgrens bilar och Post it-lappar gemensamt? De är båda exempel på idéer som från början var misslyckanden men som senare kom att bli succéer. Att misslyckas är inte något dåligt, däremot finns det knep som gör att du kan hantera dina misslyckanden och lära dig av dem. Design Thinking är en metod för att bemästra idéflödet och förstå hur vi kan arbeta metodiskt för att riktigt bra idéer ska uppstå. Tanken är att man i ett tidigt skede upptäcker problem och därmed förbättrar idéerna innan en färdig lösning utvecklats. Föreläsare Malin Johansson är affärsutvecklare med fokus på Design Thinking och har utbildning från Stanford University. Corinne Trang är affärsrådgivare från New York och har arbetat med flera internationella projekt inom affärsutveckling, content och kommunikation. Tillsammans ger de dig grunderna för att misslyckas snabbt och billigt och framförallt visar de att ett misslyckande inte alltid behöver vara ett misslyckande. Denna inspirationsföreläsning anordnas inom DigIT Hub Sweden med Växjö Linnaeus Science Park. Workshopen kommer att vara både på svenska och engelska. Efter eventet erbjuds fika. Har du frågor? Vänligen kontakta […]

Organisatör

Plats

Övrig information

Failure Session – Fail fast and succeed with Design Thinking

Inspirationsföreläsning där du lär dig grunderna i Design Thinking som metodik och vikten av att misslyckas snabbt och billigt.

Bakgrund

Vad har Ahlgrens bilar och Post it-lappar gemensamt? De är båda exempel på idéer som från början var misslyckanden men som senare kom att bli succéer. Att misslyckas är inte något dåligt, däremot finns det knep som gör att du kan hantera dina misslyckanden och lära dig av dem.

Design Thinking är en metod för att bemästra idéflödet och förstå hur vi kan arbeta metodiskt för att riktigt bra idéer ska uppstå. Tanken är att man i ett tidigt skede upptäcker problem och därmed förbättrar idéerna innan en färdig lösning utvecklats.

Föreläsare

Malin Johansson är affärsutvecklare med fokus på Design Thinking och har utbildning från Stanford University. Corinne Trang är affärsrådgivare från New York och har arbetat med flera internationella projekt inom affärsutveckling, content och kommunikation. Tillsammans ger de dig grunderna för att misslyckas snabbt och billigt och framförallt visar de att ett misslyckande inte alltid behöver vara ett misslyckande.

Denna inspirationsföreläsning anordnas inom DigIT Hub Sweden med Växjö Linnaeus Science Park. Workshopen kommer att vara både på svenska och engelska. Efter eventet erbjuds fika.

Har du frågor?

Vänligen kontakta elina.landqvist@vaxjo.se

Obs, sista dagen för anmälan är 3 oktober.

Karta

Skip to content