Grön planet som symboliserar ett hållbart samhälle.

20 augusti 2022

Digitala lösningar ska bidra till moderniserad industri och ett hållbart samhälle

Under sommaren 2022 ansökte ett flertal organisationer till DigIT Hubs Missionsprogram. Tre företag valdes ut för att delta i programmet som går ut på att ge offentlig sektor och företag den support de behöver för att förverkliga sina digitaliseringsplaner.

DigIT Hubs Missions-program, som bland annat medfinansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Skåne, innebär att antagna organisationer får jobba med DigIT Hubs team, digitaliseringsexperter och ett stort partnernätverk under sex månaders tid för att ta ett digitaliseringsprojekt från idé till verklighet. Resultatet blir en konkret digital insats som implementeras i den ansökande organisationen, och som delas som referensfall för andra organisationer att ta del och inspireras av.

Under 2022 valdes tre företag ut till DigIT Hubs Missionsprogram: Edgy Veggie (startup inom livsmedel) Hjort Conveyer (materialhanteringsföretag) och Mossagården (ekologisk butik).

I vårt pressmeddelande kan du läsa mer om företagen och hur du går tillväga för att söka till DigIT Hubs Missions-program:

 

Skip to content