Vässa din pitch!

Driver du ett bolag och ska eller funderar på att söka investering? Då behöver du en pitch som är vassare än alla andras. Konkurrensen hårdnar där såväl affärsidéer som pitchar […]

Organisatör

Plats

Övrig information

Vässa din pitch!

Driver du ett bolag och ska eller funderar på att söka investering? Då behöver du en pitch som är vassare än alla andras. Konkurrensen hårdnar där såväl affärsidéer som pitchar blir starkare och söker investerarnas uppmärksamhet. En vanlig presentation av din affärsidé räcker troligen inte hela vägen. Du behöver helt enkelt en vass pitch som kan briljera, övertyga och sälja din affärsidé!

Den 28 november får du möjlighet att testa hur vass din pitch är. Under 5 min får du presentera din idé för en kvartett som alla har erfarenheter från företags- och affärsvärlden. Du får direkt feedback och konkreta tips och råd på din pitch för att ta din pitch till nästa nivå. Samtliga kommer att skriva under ett sekretessavtal.

De som kommer bedöma din pitch är:

Elisabeth Forslund, näringslivschef Lessebo kommun

Eddie Freij, grundare av Softwerk och DueDive

Joacim Starck, Senior Företagsrådgivare, Sparbanken Eken

Fredrik Albertsson, VD ITK-Envifront

Vi bjuder på fika. Varmt välkomna!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta elina.landqvist@vaxjo.se

Eventet samordnas tillsammans med projektet DigIT Hub som hjälper tillverkningsindustrin och offentlig sektor i södra Sverige att digitalisera.

Karta

Skip to content