Open Lab Day – Upptäck möjligheterna i den nya tekniken

Open Lab Day! Få en upplevelse och testa hur ni kan använda ny teknik i ert företag innan ni tar beslutet att investera, Test before Invest. Välkomna på Open Lab Day den 15 november! Få en upplevelse och testa hur ni kan använda ny teknik i ert företag innan ni tar beslutet att investera – Test before Invest. Teknikutvecklingen går fort och alltmer ny teknik finns att tillgå. Att veta vilken teknik som passar för den egna organisationen kan vara svårt och framför allt kostsamt om det senare visa sig att investeringen inte gav önskad effekt. Genom tillgång till digitala eller fysiska miljöer i form av testbäddar får organisationer möjlighet att demonstrera och praktiskt testa ny teknik eller digital utrustning – Test before Invest. Epic, Linnéuniversitetet och Växjö Linnaues Science Park bjuder in till en Open Lab Day för att utforska och upptäcka möjligheterna i ny teknik och digitala processer, innan ni investerar för den egna organisationen. Eventet är en del av DigIT Hub Sweden och riktar sig till små- och medelstora företag och offentlig sektor. Det kommer även att bjudas på fika. Välkommen på Öppet hus/studiebesök i våra respektive labbmiljöer. Presentationerna om Linnéuniversitetets labbmiljöer kommer att hållas på Epic. […]

Organisatör

Plats

Övrig information

Open Lab Day – Upptäck möjligheterna i den nya tekniken

Open Lab Day! Få en upplevelse och testa hur ni kan använda ny teknik i ert företag innan ni tar beslutet att investera, Test before Invest.

Välkomna på Open Lab Day den 15 november! Få en upplevelse och testa hur ni kan använda ny teknik i ert företag innan ni tar beslutet att investera – Test before Invest.

Teknikutvecklingen går fort och alltmer ny teknik finns att tillgå. Att veta vilken teknik som passar för den egna organisationen kan vara svårt och framför allt kostsamt om det senare visa sig att investeringen inte gav önskad effekt. Genom tillgång till digitala eller fysiska miljöer i form av testbäddar får organisationer möjlighet att demonstrera och praktiskt testa ny teknik eller digital utrustning – Test before Invest.

Epic, Linnéuniversitetet och Växjö Linnaues Science Park bjuder in till en Open Lab Day för att utforska och upptäcka möjligheterna i ny teknik och digitala processer, innan ni investerar för den egna organisationen. Eventet är en del av DigIT Hub Sweden och riktar sig till små- och medelstora företag och offentlig sektor. Det kommer även att bjudas på fika.

Välkommen på Öppet hus/studiebesök i våra respektive labbmiljöer. Presentationerna om Linnéuniversitetets labbmiljöer kommer att hållas på Epic.

Har du frågor?

Vänligen kontakta elina.landqvist@vaxjo.se

Obs, sista dagen för anmälan är 14 november.

Karta

Skip to content