Har AI någon affärsnytta?

Hur kan du använda AI i dina projekt på ett hållbart sätt? Kom och lär dig hur AI har hjälpt företag i Skåne och Blekinge! AI har varit årets ord […]

Organisatör

Plats

Övrig information

Har AI någon affärsnytta?

Hur kan du använda AI i dina projekt på ett hållbart sätt?

Kom och lär dig hur AI har hjälpt företag i Skåne och Blekinge!

AI har varit årets ord och många företag har anammat detta så gott de kunnat, utan att alltid veta exakt hur man gör det eller best practices för att undvika problem. Genom projektet DigIT Hub AI har tio företag fått expertstöd för att implementera olika AI-lösningar i deras verksamheter.

Vi kommer höra från de tre olika konsultföretagen som medverkat i arbetet. De kommer lyfta de olika processerna, med- och motgångar, samt resultat och lärdomar som insamlats för att ge dig en bättre förståelse och insyn i hur du skulle kunna använda AI i din verksamhet.

Missa inte chansen att träffa företagen som fick stöd och konsulterna som gjort det möjligt och lär dig hur du skulle kunna implementera AI!

⏰ Datum/tid: 31 augusti • 08:30 – 12:00

📍 Plats: Media Evolution, Malmö

💻 Nu kan ni även ansluta online!

Cecilia Nebel kommer moderera denna förmiddag som har talare från företagen Devoteam (Mattias Löfgren), Combine (Patrik Hersenius och Sofya Krainova) och NordAxon (Melina Katkic).

-–

DigIT Hub AI är en del av EU:s satsning på att använda digital teknik för att stimulera en grön och hållbar återhämtning efter pandemin genom att hjälpa små och medelstora företag förbättra sin verksamhet med hjälp av artificiell intelligens (AI).

Karta

Skip to content