Failure session – Att våga misslyckas på vägen mot framgång

Även om det är genom våra misslyckanden som vi lär oss och hittar vägen mot framgång, så talar vi sällan om dem. Hur kan vi se misslyckanden i nya perspektiv och vända dem till möjligheter och en vinnande drivkraft? Upplev en Failure session där du får lära dig grunderna i Design Thinking, lyssna till en spännande företagsresa där misslyckanden har varit en vinnande drivkraft för tillväxt och delta i en workshop baserat på Crazy 8: Metod för generera idéer och få nya perspektiv. Media Evolution, Stora Varvsgatan 6, Malmö Datum och tid: 7 maj kl 10:00-13:00 Anmälan:www.biljettkiosken.se/failure Med utbildning från Stanford University ger Malin Johansson, affärsutvecklare med inriktning på innovationsmetodik, en inspirationsföreläsning i metodiken Design Thinking och misslyckas snabbt och billigt. Truls Christenson är medgrundare av företaget Rscued som bygger på sådant som ingen annan vill ha. Svinn. Lyssna och följ med på hans spännande entreprenöriella resa som kantats av både fiaskon och framgångar – men där förmågan att se möjligheter alltid varit den vinnande drivkraften.  

Organisatör

Plats

Övrig information

Failure session – Att våga misslyckas på vägen mot framgång

Även om det är genom våra misslyckanden som vi lär oss och hittar vägen mot framgång, så talar vi sällan om dem. Hur kan vi se misslyckanden i nya perspektiv och vända dem till möjligheter och en vinnande drivkraft?

Upplev en Failure session där du får lära dig grunderna i Design Thinking, lyssna till en spännande företagsresa där misslyckanden har varit en vinnande drivkraft för tillväxt och delta i en workshop baserat på Crazy 8: Metod för generera idéer och få nya perspektiv.

Media Evolution, Stora Varvsgatan 6, Malmö
Datum och tid: 7 maj kl 10:00-13:00
Anmälan:www.biljettkiosken.se/failure

Med utbildning från Stanford University ger Malin Johansson, affärsutvecklare med inriktning på innovationsmetodik, en inspirationsföreläsning i metodiken Design Thinking och misslyckas snabbt och billigt. Truls Christenson är medgrundare av företaget Rscued som bygger på sådant som ingen annan vill ha. Svinn.

Lyssna och följ med på hans spännande entreprenöriella resa som kantats av både fiaskon och framgångar – men där förmågan att se möjligheter alltid varit den vinnande drivkraften.

 

Karta

Skip to content