Dataskydd och informationssäkerhet – Så hanterar du det nya normala

Välkommen till ett lunchseminarium om Dataskydd och informationssäkerhet med lärdomar från gårdagen, uppdatering från idag och framtidspaning om imorgon. Digitalisering har gett oss nya möjligheter samtidigt som det förutsätter nya arbetssätt för att ta sig an utmaningarna och kommande regleringar kring dataskydd och informationssäkerhet. Vad innebär detta för ditt företag, både ur ett praktiskt och juridiskt perspektiv? Lyssna till Patrik Persson, VD och grundare av Pinteg, om dataskyddsarbetet i praktiken och vikten av att komma igång med arbetet. Hur ni på bästa sätt implementerar och upprätthåller ett hållbart sätt att arbeta med dataskydd och en framtidsspaning kring vilka trender som påverkar arbetet med dataskydd. Louise Östlund, VD Kalmar Science Park och Niklas Hörling, digitaliseringschef Kalmar kommun, delger sina erfarenheter och lärdomar när Kalmar kommun tidigare i år utsattes för rysk it-attack. 📅 16 september 🕚 Kl. 11:30-14:00 inklusive lunch 📍 Växjö Linnaeus Science Park För frågor och mer information, vänligen kontakta elina.landqvist@vaxjo.se *Eventet är kostnadsfritt och arrangeras som en del av DigIT Hub Sweden – ett initiativ som hjälper företag och offentlig sektor i södra Sverige att digitalisera.

Organisatör

Plats

Övrig information

Dataskydd och informationssäkerhet – Så hanterar du det nya normala

Välkommen till ett lunchseminarium om Dataskydd och informationssäkerhet med lärdomar från gårdagen, uppdatering från idag och framtidspaning om imorgon.

Digitalisering har gett oss nya möjligheter samtidigt som det förutsätter nya arbetssätt för att ta sig an utmaningarna och kommande regleringar kring dataskydd och informationssäkerhet. Vad innebär detta för ditt företag, både ur ett praktiskt och juridiskt perspektiv?

Lyssna till Patrik Persson, VD och grundare av Pinteg, om dataskyddsarbetet i praktiken och vikten av att komma igång med arbetet. Hur ni på bästa sätt implementerar och upprätthåller ett hållbart sätt att arbeta med dataskydd och en framtidsspaning kring vilka trender som påverkar arbetet med dataskydd.

Louise Östlund, VD Kalmar Science Park och Niklas Hörling, digitaliseringschef Kalmar kommun, delger sina erfarenheter och lärdomar när Kalmar kommun tidigare i år utsattes för rysk it-attack.

📅 16 september
🕚 Kl. 11:30-14:00 inklusive lunch
📍 Växjö Linnaeus Science Park

För frågor och mer information, vänligen kontakta elina.landqvist@vaxjo.se

*Eventet är kostnadsfritt och arrangeras som en del av DigIT Hub Sweden – ett initiativ som hjälper företag och offentlig sektor i södra Sverige att digitalisera.

Karta

Skip to content