Tillgång till

Testmiljöer

Testa och experimentera med ny digital teknik i trygga miljöer 

Tillgång till testbäddar och teknisk expertis

Testbäddar är digitala eller fysiska miljöer där organisationer ges möjlighet att prova ny teknik eller digitala processer.

Detta gör det möjligt för din organisation att få ny teknologi demonstrerad av experter, eller att få prova på själv innan ni investerar i något avsett för sin egna organisation.

 

  Tre sätt att utforska ny teknologi

  tillsammans med DigIT Hub

  Digital analys

  Genom analyser för digital mognad erbjuds din organisation verktyg att testa och utvärdera var ni befinner er i er digitala resa. 

  Resultaten ger viktiga insikter som ligger till grund för att ta fram "nästa steg" och förstå vilka teknologier eller processer som skulle vara relevanta för just er.

  Ett av verktygen - Mind the Gap - är en digital analys som hjälper din organisation att ta fram en konkret handlingsplan för digitalisering. Den bygger på var ni befinner er idag och vart ni vill komma - och identifierar hur ni tar er från A till B på er digitala resa.

  Live-demos

  Låt dig inspireras och bekanta dig med digitala lösningar genom live-demonstrationer (dessa kan även ses i efterhand).

  Experter och gästföreläsare presenterar sina digitala lösningar i en inbjudande miljö, där du guidas genom funktioner och möjligheter av olika digitala teknologier.

  Det här alternativet är perfekt om du vill ha en kortare introduktion till en digital teknologi eller vill få en introduktion från bekvämligheten av ditt egna kontor.

  Fysiska testmiljöer

  I våra fysiska DigIT Hub-testmiljöer kan du själv prova på utvald digital teknik samt experimentera med digitala arbetsflöden.

  Smarta städer @ Studio Stadshuset

  Utveckla dina digitala processer på Studio Stadshuset (som drivs av Lunds kommun), med expertstöd för tjänstedesign och agila arbetsmetoder.

  Smart industri @ IUC Lab

  Besök vårt labb för smarta fabriker på IUC Syd och experimentera med robotar, co-bots, 3D-skrivare, digitala tvillingar och simuleringsteknik.

  Har du frågor om DigIT Hubs testmiljöer?

  Kontakta oss!

  Marcus Engqvist, Projektledare - Verktyg & Tjänster

  Kontakta oss

  MALMÖ: Stora Varvsgatan 6A, 211 19 Malmö

  Media Evolution

  LUND: Mårtenstorget 10A, 223 51 Lund

  Mobile Heights

  TELEFON: +46 (0) 76 866 28 49