DigIT(al) Studiebesök: Malmö Civic Lab

Plats: Digitalt

I evenemangsserien "DigIT(al) Study Visits" går DigIT Hub bakom kulisserna för att ta en titt på hur olika organisationer i södra Sverige arbetar med smarta städer och smart industri.

Framtidssamtal: Kompetensförsörjning

Plats: Digitalt

(Varmt välkommen till en träff där vi tillsammans fokuserar på effektfull och genomförbar kompetensförsörjning. Du får träffa företrädare från olika delar av näringslivet, framförallt tillverkande industri, som på olika sätt arbetar aktivt med kompetensförsörjning, dels i sin egen organisation men också på bransch- och näringslivsnivå.

Starta ett startup inom CleanTech & Digitalisering

Plats: Digitalt

Är du intresserad av cleantech eller digitalisering? Funderar du på att bli företagare? Det här är ett tillfälle för studerande och blivande företagare att träffa erfarna kvinnliga företagare, utöka ditt nätverk och träffa människor som kan hjälpa dig att lyckas. Kom med oss!

THE EU DAY LUND 2021

Plats: Lund, Sverige

THE EU DAY LUND 2021 är en konferens som belyser de stora samhällstrenderna som påverkar framtiden för Sverige och Europa. Detta inkluderar bl.a. ett programspår som handlar om "Den digitala framtiden".

Gratis

DigIT Hub presenterar: Det var en gång ett misslyckande

Plats: Digitalt

Hej, min misslyckandehjälte! Vi gör alla misstag. Vissa väljer att dölja dem och aldrig tala om dem - men vi är inte sådana. Vi ser misslyckanden som en möjlighet att växa, lära oss och studsa tillbaka.